Blog

Trends gespot: hippe tapijten!

En bij Zetels De Man tot 15 mei met 10% korting op alle tapijten van À la Carte³!

Denk je bij een tapijt of vloerkleed aan een antiek interieur of oma’s woning? Stel dan je mening bij, want de tapijtentrend wordt dit jaar helemaal voortgezet. Volgens binnenhuisarchitecten zijn tapijten of vloerkleden helemaal hip! Meer nog: ze brengen karakter en warmte in je woning en spelen een steeds belangrijkere rol. Samen met À la Carte³, tapijtenpartner van het eerste uur van Zetels De Man, zetten we de voornaamste trends voor 2018 op een rijtje.

Puur en basic

Stijlvol minimalisme blijft erg populair in textielland. Natuurlijke tinten zoals lichtgrijs, nude, de zachte witte en beige tinten en de poedertinten blijven enorm populair. Combineer ze met kopere of goude eyecatchers voor dat extraatje in je interieur. Een veilige keuze die rust brengt in je interieur en tegelijkertijd knusheid en gezelligheid uitstraalt… Helemaal zen!

Elegant luxueus

Wil je graag een interieur dat luxe ademt, maar weet je niet precies hoe? Volle en rijke kleuren op de vloer laten jouw interieur luxe ademen. Niet enkel met contrasterende kleuren bereik je elegantie, maar ook weelderige fluwelen texturen geven die luxueuze touch aan een ruimte.

Vleugje vintage

Je hoort wel eens dat alles terug komt? Wel, de fifties en het begin van de sixties blijven een enorme bron aan inspiratie voor tapijten en vloerkleden. Vintage is trendy! En textiel is de ideale manier om dat vleugje vintage in je woning te krijgen. Een vloerkleed onder een chaise longue, een vintage zetel of een andere designklassieker geeft jouw interieur die elegante vintage look.

Exotische invloeden

Denk je dat een Oosters tapijt niet meer van deze tijd is? Herzie dan je mening, want in combinatie met een strak interieur zorgen bonte en exotische kleuren voor een gesoffisticeerd en trendy tegengewicht.

Stel je tapijt zelf samen

Wil je het persoonlijk aanpakken? Zoek je naar een vloerkleed in een specifieke kleur, structuur of grootte en vind je geen enkel tapijt dat aan jouw kleurwensen voldoet? Dan is maatwerk voor jou zéker interessant. Als je een erg uitgesproken interieur hebt, ontwerp je best je tapijt op basis van de aanwezige kleuren en vlakken in je interieur om rust in het geheel te brengen. Alle tapijten bij Zetels De Man worden op maat gemaakt, dus alles kan en alles mag!

Laat je bijstaan door een kleur- en interieurspecialist

Ben je overtuigd van een tapijt, maar weet je niet hoe je begint aan je zoektocht? Marleen Ombrouck, kleur- en interieurexpert bij Zetels De Man, helpt je graag om een tapijt op maat van jouw wensen en de ruimte te vinden.

Allen naar Zetels De Man!

Bovendien krijg je tot 15 mei 10% korting op alle tapijten van À la Carte³!

De moeite om een bezoekje te brengen aan onze toonzaal in Dendermonde? Absoluut!

Gerelateerde artikels
Gratis interieuradvies aan huis!
Gratis interieuradvies aan huis!
TUINTRENDS 2022: ontdek onze nieuwe tuinmeubelen collectie
TUINTRENDS 2022: ontdek onze nieuwe tuinmeubelen collectie
Dressingkamers op maat om U tegen te zeggen?
Dressingkamers op maat om U tegen te zeggen?
Tuinmeubelacties in mei!
Tuinmeubelacties in mei!
5 reden waarom je meubels laten herstofferen het overwegen waard is
5 reden waarom je meubels laten herstofferen het overwegen waard is