Praktische Info

Jawel, wij zijn ook open op zondag! Dat en nog meer handige weetjes.

Zetels De Man kan je haast niet missen als je in Dendermonde (Oost-Vlaanderen) het industrieterrein Hoogveld oprijdt. De exacte adres- en contactgegeven, een verduidelijkend kaartje en een virtuele rondleiding in onze showroom vind je allemaal op onze contactpagina. Je mag gerust zijn trouwens, er is voldoende parking voor de deur!

In de showroom van Zetels De Man ben je alle dagen welkom. Van maandag tot en met vrijdag zijn we geopend van 10:00 – 12:00 u en van 13:00 tot 18:00 u. Op zaterdag zijn we doorlopend open van 10:00 tot 18:00 u en we zijn zelfs open op zondag! Zondagnamiddag kan je bij ons binnenspringen tussen 14:00 en 18:00 u. We zijn met andere woorden bijna altijd open. Enkel op de wettelijke feestdagen blijven onze deuren dicht.

Sluitingsdagen 2016 – 2017

Aan jou de keuze of je je meubels zelf komt afhalen of ze aan huis laat leveren. Kies je voor afhaling dan helpen we je met plezier een handje om je auto of bestelwagen in te laden. Spreek ons gerust aan om je te helpen inladen.

Thuislevering is ook mogelijk. Binnen een straal van 30 kilometer rond Dendermonde (Oost-Vlaanderen) is die thuislevering helemaal gratis. Woon je iets verder, dan rekenen we de transportkosten met plezier vooraf voor je uit. We leveren onze meubels in heel België en dat steeds op afspraak. Je weet bijgevolg vooraf wanneer je je meubels thuis mag verwachten.

Voor meubels die op maat worden gefabriceerd zoals maatkasten en dressings breng je best enkele afmetingen mee naar onze toonzaal. Zo kunnen we je een realistisch ontwerp en een correcte prijsraming bezorgen. Akkoord met de prijsofferte? Dan plannen we meteen een afspraak in voor de definitieve opmeting en de plaatsing bij jou thuis. Onze plaatsers doorkruisen heel België. Je kan dus ook op onze service rekenen als je niet in Oost-Vlaanderen woont.

Dat we over een eigen atelier en een meubelstoffeerder met maar liefst 40 jaar ervaring beschikken, is ook een interessante troef. We kunnen namelijk je favoriete meubels herbekleden met een modernere stof of ledersoort of kleine barsten en scheuren herstellen in eigen huis.

Meer nog, we hebben ook techniekers op de baan om op verplaatsing kleine meubelherstellingen uit te voeren. Werkt je relax zetel niet meer zoals voordien of hapert het systeem van je slaapbank? Een telefoontje of mailtje volstaat om het probleem voor eens en voor altijd te verhelpen.

Waarom zouden we een catalogus drukken als die meteen na druk alweer verouderd is? Doordat we de laatste interieurtrends op de voet volgen, wisselt ons assortiment regelmatig. De kosten die we zo uitsparen, kunnen we bovendien meteen in de prijs verrekenen zodat onze klanten en jij daar meteen van kunnen profiteren.

Wel brengen we ongeveer 4 keer per jaar een nieuwe folder uit. In deze beknopte brochure zie je in 1 oogopslag welke meubels helemaal in zijn en welke interieurstukken we zoal in huis hebben.

Wil je stipt op de hoogte blijven van onze acties, promoties, nieuwtjes en opendeurdagen? Schrijf je dan zeker in op onze digitale nieuwsbrief. Zo ontvang je al onze nieuwtjes heet van de naald en rechtstreeks in je mailbox.

Bij Zetels De Man geloven we sterk in duidelijke prijzen. Daarom maskeren we onze prijzen niet met allerhande kortingen of klantenkaartvoordelen, we bieden gewoon meteen de laagst mogelijke prijs aan. Solden en opendeurdagen zijn er natuurlijk wel. Wanneer je uitzonderlijke koopjes kan doen, delen we mee op deze website, in onze toonzaal en in onze nieuwsbrieven. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven op onze nieuwsbrief. Verder kan je het hele jaar door interessante deals vinden in onze outlet meubelwinkel. Eindereeksartikelen en toonzaalmodellen worden daar aan uiterst scherpe prijzen aangeboden, maar wees gewaarschuwd: op = op!

Natuurlijk krijg je garantie op je meubels, maar hoe lang dat is kan van merk tot merk verschillen. Hoeveel de garantieperiode precies bedraagt en welke procedure je best volgt als je toch een fabrieksfoutje zou opmerken, dat kunnen onze verkoopadviseurs je heel precies vertellen.

In onze winkel in Dendermonde kan je zowel cash als met bancontact betalen. Ook een factuur nodig voor je boekhouding? Ook dat is geen probleem, maar vermeld je dat aub even voor we de betaling afronden?

Bij elke aankoop zullen onze toonzaalmedewerkers je in detail toelichten hoe je je nieuwe aanwinst best onderhoudt en ook in onze interieur blog kan je al wat praktische onderhoudstips terugvinden. Lederen zetels en relaxen zullen we voor de levering zelf behandelen met een beschermend product dat je ook afzonderlijk bij ons kan aankopen. Deze producten geven je zetels een vlekwerende beschermlaag waardoor ze langer proper blijven en langer meegaan. Deze textielbeschermers in je winkelmandje plaatsen, is zeker niet onverstandig.

Een heel andere vraag?

Blijf vooral niet met onbeantwoorde vragen zitten. Onze adviseurs staan klaar om al hun kennis en expertise met je te delen, zowel in onze showroom als aan de telefoon of via mail.