Blog

NIEUW Jong Wonen collectie

Jong Wonen: moderne & kwaliteitsvolle meubelen

Nu 21% BTW cadeau op de hele collectie

Vanaf de start van onze Opendeurdagen op 1 oktober lanceren we een volledig nieuw woonconcept met heel wat prachtige zetels, relaxen en woonaccessoires. Tijdens onze Opendeurdagen krijg je 21% btw op je aankoop cadeau en dit geldt ook op de volledige Jong Wonen collectie!

Moderne (relax)zetels en toebehoren

De Jong Wonen collectie omvat alles om van jouw woonkamer een woonwalhalla te maken. Prachtige zitbanken, de meest comfortabele relaxen en alles voor de inrichting van jouw droomruimte. De zetels komen in enorm veel verschillende opstellingen en uitvoeringen. Je kan dus perfect een hoeksalon dat je in onze toonzaal of onze website ziet staan in spiegelbeeld bestellen. Bovendien kan je zitelementen toevoegen of weglaten, zodat de zetel perfect in jouw leefruimte past.

Gratis interieuradvies in de winkel, ook aan huis

Twijfel je over welk de opstelling of de stof- of lederkleur van je zetel, de kleur van een bepaalde mat of bijpassend muurkleuren? Wil je een bepaalde sfeer creëren met je nieuwe meubelen in een bestaande ruimte, maar je weet niet precies hoe? Bij Zetels De Man mag je rekenen op interieuradvies in de winkel. Neem enkele foto’s en een grondplan met afmetingen mee naar onze winkel en wij gaan voor jou aan de slag. Wil je een hele ruimte door ons laten inrichten? Dan komen we graag tot bij jou thuis!

De levering is één van onze gratis services.

Binnen een straal van 30km rond Dendermonde krijg je de levering van je pas aangekochte meubelen volledig gratis. Onze plaatsers zorgen voor een correcte plaatsing en installatie van je meubels.

Overtuigd? Kom langs!

Zetels De Man is de specialist in zitcomfort en uiteraard kan je bij deze collectie rekenen op topkwaliteit, de beste service na verkoop en ultiem zitcomfort. Kom zeker eens langs in onze toonzaal en plof je in een zetel of ontspan in een relax van onze nieuwe Jong Wonen collectie.

Bekijk hier onze openingsuren.

 

Info en voorwaarden van de BTW-actie in de winkel.

 

 

Gerelateerde artikels
1 geïntegreerde relax kopen, 1 relax gratis
1 geïntegreerde relax kopen, 1 relax gratis
In februari, gratis vlekkengarantie!
In februari, gratis vlekkengarantie!
Zit je wel goed?
Zit je wel goed?
Een nieuw salon kiezen verloopt eens zo vlot met deze tips
Een nieuw salon kiezen verloopt eens zo vlot met deze tips