Blog

5 reden waarom je meubels laten herstofferen het overwegen waard is

Nogal aan je meubels gehecht?

Vind je het zonde om een kwaliteitsmeubel af te danken omdat er een heel klein beetje slijtage op de bekleding zit? Ben je uitgekeken op je comfortabele zetel, maar kan je hem tegelijk ook niet missen? Wil je de oude fauteuil van je oma een nieuwe look en een welverdiende plek in je huis geven? In al deze gevallen is je favoriete meubels laten herstofferen zeker het overwegen waard. Zo geef je ze namelijk een nieuwe look én een nieuw leven.

Design en zitcomfort gaan hand in hand

Denk vooral niet dat je meubels laten herstofferen louter een esthetische ingreep is. Natuurlijk zal een nieuwe bekleding vooral een impact hebben op het uiterlijk van je stoel, zetel of relax, maar we kunnen veel meer dan dat! Doorgezeten zitkussens heropvullen bijvoorbeeld zodat je stoel of zetel net zo zacht of hard zit als jij wil…

Je kan kiezen voor een gedeeltelijke of een complete meubel make-over. En waarom ook niet meteen bijpassende sierkussens laten maken? Dan is het plaatje helemaal af!

herstoffering

5 redenen waarom meubels laten herstofferen een slimme zet is

  • Een oud meubel een tweede leven geven is goed voor je portomonee.
  • Ambachtelijk handwerk en upcycling is helemaal in. Meubel make-overs zijn bovendien een populair gespreksonderwerp. Je hebt je bezoekers nu altijd iets te vertellen.
  • Je hoeft geen afscheid te nemen van je favoriete meubels. De emoties, de rit naar het containerpark en de bijhorende kosten worden je bespaard.
  • Waarom je oude meubels afdanken als je ze nieuw leven kan inblazen? Daarmee doe je niet alleen je portemonnee, maar ook het milieu een plezier!
  • Je kan de look van je meubelstuk in grote mate zelf bepalen en het naadloos in je interieur integreren. Je kan bijvoorbeeld een klassieke retro zetel perfect bij je strakke interieur doen passen en andersom.

Waarom je herstofferingen aan Zetels De Man toevertrouwen?

Meubels stofferen is een ambacht waarbij het resultaat in grote mate bepaald wordt door de ervaring, het geduld en de passie van de stoffeerder. Bij Zetels De Man zijn je meubels alleszins in goede handen. We hebben immers een meubelstoffeerder met maar liefst 40 jaar ervaring in huis!

Ook qua service zit je goed. Je kan je meubels zelf binnen brengen of heb je liever dat wij ze komen ophalen? Dat kan namelijk ook.

Jouw meubel laten herstofferen?

Hoe jouw meubelstuk er gaat uitzien na een bezoekje in ons atelier in Dendermonde kunnen we nog niet voorspellen. Dat hangt immers sterk af van het type meubel en jouw persoonlijke voorkeuren. Spring dus zeker eens bij ons binnen en we bekijken graag met jou de mogelijkheden om jouw favoriete meubel nieuw leven in te blazen.  Alvast wat inspiratie opdoen? Neem zeker een kijkje op deze pagina!

Gerelateerde artikels
Gratis interieuradvies aan huis!
Gratis interieuradvies aan huis!
TUINTRENDS 2022: ontdek onze nieuwe tuinmeubelen collectie
TUINTRENDS 2022: ontdek onze nieuwe tuinmeubelen collectie
Dressingkamers op maat om U tegen te zeggen?
Dressingkamers op maat om U tegen te zeggen?
Tuinmeubelacties in mei!
Tuinmeubelacties in mei!
Trends gespot: hippe tapijten!
Trends gespot: hippe tapijten!