Zonnebed voor 2 personen GE10.015

Categorieën: ,

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Zonnebed voor 2 personen

 

Met dit luxe zonnebed voor 2 personen heb je urenlang zonneplezier. Het is een echte eyecatcher op elk terras. Het tuinbed is vervaardigd uit aluminium en kwaliteitsvol textiel en is geschikt voor buiten. Pure ontspanning, want het zonnebed voor 2 personen ligt enorm comfortabel.

 

De rugligging is makkelijk verstelbaar, zodat u comfortabel kan genieten van de zon.

 

 

   

 

 

Genieten van warme zomeravonden en namiddagen in je tuin of terras? Dan is deze stijlvolle en compacte loungeset perfect. Trendy en uitermate comfortabel. Het tuinbed heeft een metalen frame. Dit geeft het zonnebed een moderne, stoere uitstraling.

 

Dit tuinbed is erg stevig en daarom geschikt voor gebruik voor buiten. De materialen zijn weersbestendig en onderhoudsarm. Het zonnebed voor 2 personen kan je buiten laten staan als het regent. Gebruik mild reinigingsmiddel om het metaal van het tuinbed schoon te maken. Gebruik een speciale textielreiniger voor de kussens. Wij adviseren je over het onderhouden van dit tuinmeubel graag verder in de toonzaal. Wij adviseren om het meubel te behandelen met vlechtwerk- en textileenbeschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen.

 

Onmiddellijk leverbaar

 

Deze tuinmeubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock, zodat u direct kan genieten van uw aankoop.

 

Vermelde prijzen behoudens typfouten.