Verstelbaar ligbed GE10.014

Categorieën: ,

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Verstelbaar ligbed tuin, opstelling in onze toonzaal

Dit ligbed staat in het zwart opgesteld in onze toonzaal, maar is ook verkrijgbaar in het wit.

Ligbed tuin  Ligbed Tuin - Zetels De Man

 

Verstelbaar ligbed tuin

 

Elegantie en ultiem ligcomfort, dat ervaar je wanneer je op onze ligbedden ligt. Dit knappe ligbed is vervaardigt uit aluminium en outdoor textiel. Dankzij de gladde stof kan je dit ligbed moeiteloos verplaatsen, zodat je steeds het perfecte plekje in de zon vindt. Doordat het ligbed verstelbaar is op 2 posities, rug en knieën, biedt het de juiste ondersteuning voor je lichaam. Ga liggen en ontdek pure ontspanning. Dit zwarte ligbed past op elk terras. Een ding is zeker: luieren was nog nooit zo leuk!

 

Genieten van warme zomermiddagen in je tuin, op je terras of aan je zwembad? Dan is dit stijlvolle en elegante ligbed perfect. Trendy en uitermate comfortabel. Het tuinbed heeft een metalen frame. Dit geeft het ligbed een moderne en elegante uitstraling.

 

 elegant ligbed tuin of terras

 

Dit ligbed tuin is erg stevig en daarom geschikt voor gebruik voor buiten. De materialen zijn weersbestendig en onderhoudsarm. Het bed kan je buiten laten staan als het regent. Gebruik mild reinigingsmiddel om het metaal van het ligbed schoon te maken. Gebruik een speciale textielreiniger voor de kussens. Wij adviseren je over het onderhouden van dit tuinmeubel graag verder in de toonzaal. Wij adviseren om het meubel te behandelen met vlechtwerk- en textileenbeschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen.

 

Onmiddellijk leverbaar

 

Deze tuinmeubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock, zodat u direct kan genieten van uw aankoop.

 

Vermelde prijzen behoudens typfouten.