Loungeset GE10.012

Categorieën: ,

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Loungeset in hoek, de opstelling in onze toonzaal

 

In onze toonzaal vind je deze loungeset terug in antraciet.

Ultiem zitcomfort, nu ook voor buiten

 

Deze loungeset in hoek is stijlvol en compact en past op elk terras. Het buitensalon is vervaardigd uit aluminium en kwaliteitsvol textiel, geschikt voor buiten. Deze loungeset wordt geleverd met zachte rugkussens, voor extra zitcomfort.

 

 

   

 

 

Genieten van warme zomeravonden en namiddagen in je tuin of terras? Dan is deze stijlvolle en compacte loungeset perfect. Trendy en uitermate comfortabel. De lounge heeft een metalen frame. Dit geeft de buitenzetel een moderne, stoere uitstraling.

 

Dit loungesalon is erg stevig en daarom geschikt voor gebruik voor buiten. De materialen zijn weersbestendig en onderhoudsarm. De loungeset kan je buiten laten staan als het regent. Gebruik mild reinigingsmiddel om het metaal van het buitensalon schoon te maken. Gebruik een speciale textielreiniger voor de kussens. Wij adviseren je over het onderhouden van de loungeset graag verder in de toonzaal. Wij adviseren om het meubel te behandelen met vlechtwerk- en textileenbeschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen.

 

Onmiddellijk leverbaar

 

Deze tuinmeubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock, zodat u direct kan genieten van uw aankoop.

 

Vermelde prijzen behoudens typfouten.