Loungeset GE10.011

De prijs geldt voor de volledige opstelling zoals op de foto. De loungeset is in aparte delen verkrijgbaar op maat. Bel ons om de prijs te kennen van de opstelling op uw maat.

Categorieën: ,

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Moderne loungeset, nu ook voor buiten

 

Deze loungeset is een echte eyecatcher op elk terras. Het buitensalon is vervaardigd uit kwaliteitsvol textiel en is geschikt voor buiten. Deze moderne loungeset zit enorm comfortabel.

 

 

Moderne loungeset bij Zetels De Man  Moderne loungeset bij Zetels De Man  Moderne loungeset bij Zetels De Man

 

 

Genieten van warme zomeravonden en namiddagen in je tuin of terras? Dan is deze stijlvolle en compacte loungeset perfect. Trendy en uitermate comfortabel. De lounge heeft een metalen frame. Dit geeft de buitenzetel een moderne, stoere uitstraling.

 

Dit loungesalon is erg stevig en daarom geschikt voor gebruik voor buiten. De materialen zijn weersbestendig en onderhoudsarm. De loungeset kan je buiten laten staan als het regent. Gebruik mild reinigingsmiddel om het metaal van het buitensalon schoon te maken. Gebruik een speciale textielreiniger voor de kussens. Wij adviseren je over het onderhouden van deze moderne loungeset graag verder in de toonzaal. Wij adviseren om het meubel te behandelen met vlechtwerk- en textileenbeschermer om het intrekken van vuil, vlekken, vogeluitwerpselen, groene aanslag en overige aanslag veroorzaakt door slechte weersomstandigheden te voorkomen.

 

Onmiddellijk leverbaar

 

Deze tuinmeubelen zijn onmiddellijk leverbaar uit stock, zodat u direct kan genieten van uw aankoop.

 

Vermelde prijzen behoudens typfouten.