Boxspring Poqqet grijs stof

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie ! Velda’s nieuwste concept biedt u de laatste technologieën: unieke comfortlagen, 100% pocketvering en ventilerend 3D textiel met anti slip profilering! Weet op voorhand hoeveel u betaalt ongeacht de keuzes die u maakt: honderden variaties; één prijs. Stel uw persoonlijke Velda Poqqet boxspring samen in zes eenvoudige stappen.

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

 

Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij Velda Poqqet gebeurt dit door de unieke Poqqetspring® pocketveren kern en de bijhorende 100{98cfb81316c33f6e74de37ce489c6b55288a38b5278ade63b8ddbc55e28a1a20} pocketvering in de Velda Poqqet box, beiden voorzien van 7 comfort zones.

 

De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matras

 

De matrassen van de Velda Poqqet-collectie combineren de Poqqetspring® pocketvering met comfortlagen in visco traagschuim, superieure Pulse®-latex of extra duurzaam HD50 schuim. Iedere matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm.

 

 

De Basis: zeven comfortzones, drie draaddiktes

 

Als basis heeft iedere Velda Poqqet matras een Poqqetspring® pocketvering. Een unieke zeven comfortzone kern met 375 veren per m2;; samengesteld uit veren met drie verschillende draaddiktes.

 

 

Voor u betekent dat een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort. In combinatie met de Velda Poqqet box kan u genieten van integraal 7 zonen comfort met 640 pocketveren per m2.

 

Superieure comfortlaag

 

Bovenop de unieke Poqqetspring® zeven comfortzonen kern zorgen comfortlagen in traagschuim, revolutionaire Pulse®-latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

 

Visco-, of traagschuim stemt de hardheid en de ondersteuning van de matras af op het lichaamsgewicht en de temperatuur van de omgeving. Het houdt de wervelkolom in zijn natuurlijke houding en biedt, door drukvermindering, de beste ondersteuning voor de gevoelige lichaamsdelen. Deze comfortabele ondersteuning ondersteuning ontspant de spieren en verbetert de bloedcirculatie.

 

Pulse®-latex krijgt dankzij zijn microgolf procédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de latexmarkt.

 

Het uiterst duurzaam HD50 polyurethaan schuim heeft een verhoogde densiteit hetgeen het ergonomisch comfort ten goede komt.

 

Optimale ondersteuning

 

De Velda Poqqet deco combinaties bieden bijkomend comfort dankzij het interieur van de bijhorende toppers in traagschuim, Pulse®-latex of HD50 comfort schuim.

 

 

Afwerking

 

Uw Velda Poqqet matras heeft een Premium hoes : ze is afritsbaar en heeft een ventilerende 3D Aerotec® afwerking.

 

De deco matras is uiterst ademend dankzij zijn extreem ventilerend 3D Aerotec® textiel. De afwerking met de anti slip profilering zorgt tevens dat topper en deco matras niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

 

 

 

Hoofdbord

 

Ieder hoofdbord in de Velda Poqqet collectie is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren uit de Velda Poqqet stoffencollectie.

 

 

Opties

Werk af naar eigen smaak

 

Om uw Velda boxspring helemaal naar eigen smaak af te werken biedt het Velda Poqqet assortiment u volgende opties:

 

 

Extra comfort

 

De standaard lengte van uw Velda Poqqet boxspring kan aangepast worden tot 220 cm.

 

De Velda Poqqet boxspring kan afgewerkt worden tot één geheel dankzij de boxhoes.

 

 

Accessoires

 

Velda Poqqet biedt u ook accessoires aan zoals nachttafels en voetbank. Deze opties zijn beschikbaar mits meerprijs.

 

Een specifieke vraag? Vraag het aan onze specialisten in onze toonzaal. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes en staan u bij met professioneel advies.