Boxspring Poqqet 3C elektrisch | Sense

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Stel uw elektrisch verstelbare poQQet boxspring samen

In deze 3C poQQet boxspring ervaart u ergonomisch comfort mét elektrisch verstelbare opstellingen. Door de verstelbare functie bent u verzekerd van een gezonde slaaphouding en dus een goede nachtrust. 

Kenmerken 

  • Unieke comfortlagen
  • 100% pocketvering 
  • Ventilerend 3D textiel met anti slip profilering 
  • Elektrisch verstelbare opstellingen 

Het is een ideaal bed voor zij- en rugslapers. De unieke 100% PoQQet verenkern in de matras en de bijbehorende 100% pocketvering in de PoQQet base met zeven comfortzones voorziet u van ongezien slaapcomfort. Daarnaast zorgt het toegepaste ventilerende 3D-textiel voor een optimale ventilatie van uw bed.

 

Pas het design volledig naar uw wensen, aan!

De poQQuet 3C is standaard uitgerust met een decomatras bestaande uit gepatenteerde poQQet-veren en HD50-comforttlaag met 400 veren/m2. Het is een intelligente veer die zich aanpast aan elke lichaamsvorm, gewicht of lengte. Zorg voor een langere levensduur van uw matras met een topper. U kan kiezen uit verschillende kleur en materiaal opties. Van een donker leer tot een zeer lichte stof met patroon. Aan u de keuze! Daarnaast heeft u keuze uit verschillende basis hoofdborden met of zonder patroon. Heeft u liever een iets hoger of dunner hoofdbord? Dan kunt u gaan voor een van de twee upgrade mogelijkheden. Ook voor de poten heeft u tal van opties. Er zijn verschillen in kleur, materiaal en vorm. Wilt u een bed op wielen? Dan kan u voor een van de upgrade mogelijkheden gaan. Ten slotte kan u ook kiezen uit twee verschillende voetborden met een ander design en hoogte.