Boxspring Classic | Omni

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

De Velda Classic combineert onbetwistbare kwaliteit van eigen bodem met voortreffelijk slaapcomfort!

 

Op zoek naar een kwalitatieve boxspring die het toonbeeld is van duurzaamheid en slaapgenot? Ervaar de Velda Classic boxspring nu in onze showroom!

Velda Classic Boxspring

 

Ambacht van eigen bodem

De Velda Classic boxspring maakt deel uit van de Omni Mood-collectie en is net als de matrassen in deze lijn het resultaat van 100% puur Belgisch vakmanschap. Het model is verkrijgbaar in een vlakke of elektrisch verstelbare uitvoering. De vlakke opstelling kan voorzien worden van een bodem gevuld met een pocketvering of de traditionele Bonellvering voor stevige slapers.

 

De elektrisch afstelbare variant kan aangedreven worden door twee, drie of vier motoren en is standaard voorzien van het gepatenteerde E-Functional mechanisme. Dit revolutionaire systeem zorgt ervoor dat de positie van het voet- en ruggedeelte automatisch op elkaar afgestemd worden. Zo geniet uw lichaam steeds van een optimale ondersteuning — ook tijdens het zitten.

 

Boxspring Velda Classic

 

Combineer naar eigen smaak

De stoffering van de Velda Classic boxspring is volledig aanpasbaar aan uw smaak. U kunt kiezen uit een lederlook in verschillende kleuren of een ruime selectie van decostoffen die standaard behandeld worden met de Aquaclean-technologie. Hierdoor kan u zelfs de hardnekkigste vlekken met een beetje water makkelijk verwijderen. De hoofdborden zijn beschikbaar in verschillende hoogtes van 80 cm tot 127 cm en breedtes tot 220 cm, in diverse stoffen en stijlen van klassiek tot hedendaags. U kunt de boxspring ook personaliseren met allerhande potensets en sierlijsten in de kleuren: eik, wengé, zwart en aluminium.