Bed Fly | PROMOBED

Fly, hedendaags Belgisch design. Vlak bed, trendy en zacht, helemaal van deze tijd. Ruime keuze in stoffering.

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Hedendaags en elegant design

 

Dit innovatief Belgisch design toont aan dat een bed tegelijkertijd heel degelijk en toch elegant kan zijn. Sterk en stevig in het liggedeelte en door zijn zwevende constructie heel onderhoudsvriendelijk. En rondom een uiterst verfijnde en elegante uitstraling met hoge aaibaarheidsfactor.

 

 

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

 

Fly is een technisch superieur bed : dankzij een ergonomische comfortlaag in minipocketveren met 7 zones biedt hij optimale ondersteuning. 500 veren/m2; in een bed van 180 x 200 cm betekent dit meer dan 1.500 pocketveren.

 

 

Aan de bovenzijde is de Fly afgewerkt met optimaal ademend 3D textiel; uw garantie voor een uitstekende ventilatie en hygiëne van de bedbodem. Dit 3D textiel is voorzien van een gelatexeerde anti slip finishing waardoor een stabiele plaatsing van de matras op de bodem gegarandeerd is.

 

 

Design op maat

 

Gelijklopend met je matras of “oversized” (zijkanten en voeteinde telkens 10 cm overstekend), de Fly biedt je altijd een elegante oplossing

 

 

Maak je keuze uit de speciaal ontwikkelde Fly potensets, nachttafels en hoofdborden om je bed te personaliseren. De zwevende nachttafels Fly in eik of wengé; het zwevend hoofdbord Fly tegen de muur bevestigd (met optionele LED verlichting); of het hoofdbord Fit aan je bed bevestigd.

 

 

Vraag uw onze specialisten in onze slaapafdeling om advies. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes en staan u bij met professioneel advies.