Bed Finesse | Omni

Kijk, bewonder & verwonder de Finesse. Het luidt slaapcomfort generatie 5.0 in en doet zijn naam eer aan. De Finesse staat voor exceptioneel geraffineerd design & smart technology. Een streling voor het oog, een weldaad voor lichaam & geest. Een State of the Art design & well-feeling!

Categorie:

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

Beschrijving

Finesse

Ruimtelijk & opgeruimd

De Finesse lijkt boven de grond te zweven. Hij staat met ranke pootjes op de grond. Zelfs het hoofd- en voeteinde laten de vloer vrij. De nachttafeltjes ook. Dat geeft een transparant beeld en dus een ruimtelijk gevoel.

 

Een ijzersterk staaltje

De Finesse dankt zijn sophisticated looks aan zijn hightech constructie. Alles staat en hangt vast aan metaal. U zou eens onder het bed moeten kijken…. De motoren zitten muurvast verankerd in het frame. Dit bed is een ijzersterk staaltje van stabiliteit & duurzaamheid. U kunt gerust even op de rand van het ’zwevende’ voeteneinde in verstelde positie zitten, hij blijft onbeweeglijk op zijn ranke pootjes staan.

De Finesse kan u naar hartenlust aankleden & omkleden. U hebt verschillende keuzes in stoffen, hoofdbord en verschillende types nachtkastjes.

 

 

 

De Finesse is gecertificeerd met het VIV-label: Vertical Integrated Ventilation. Ventilatie is de voorwaarde voor een gezond slaapklimaat.

Daarom is de Finesse aan de bovenkant gestoffeerd met een ademend anti-slip 3-D weefsel. Bovendien is de bodemplaat op strategische plaatsen, voorzien van ventilatieroosters: netjes afgewerkt met een kunststof kap. Lucht kan vrij doorstromen: van boven naar beneden. U krijgt dus een verticale ventilatie.

De Finesse biedt u gegarandeerd een door & door fris slaapklimaat.

De Finesse bestaat in vlakke en in diverse verstelbare uitvoeringen. Aan opties geen gebrek. Wat u ook kiest, het mechanisme is altijd onzichtbaar weggewerkt. De motoren en transformatoren hangen strak binnen het metalen frame, de kabels zitten in een cable management systeem. En luister… Inderdaad. U hoort niets! Kunststoflagers zorgen dat het geluid gedempt wordt. De Finesse zet u fluisterzacht in de gewenste stand.

 

 

 

De verstelbare Finesse kan u verschillende functies aanbieden: van gepersonaliseerde verstellingen tot vibratie massage. Gesynchroniseerde verstelling van het volledige bed, Anti Snore & Gravity Zero posities, zaklamp en nachtlicht toetsen, alles binnen handbereik.